Thursday, June 2, 2011

emosi

hari ni aku nak beremosi sikit pasal hidup aku belakangan ni.
pelik kan tetiba pulak aku ni beremosi. 
tp takpa korang layan je lah apa yg aku nak bgtau ni.
korang perasan tak aku dah MACAM jarang nak online.
dah MACAM jarang keluar dengan kawan2 aku.
dah MACAM anti-sosial.
dah MACAM  katak yang kacak di bawah tempurung.
dah MACAM jarang nak text orang walaupun before ni aku selalu text orang tu.
dan MACAM-MACAM lg. kalau tak perasan takpe sbb aku mmg dah bgtau.
aku minta maaf lah kalau korang ingat aku sombong, riak ujub, takbur dan sebagainya dan sewaktu dengannya, jangan salah faham ye.
aku rasa tertekan sebab SPM ada lg 5 bulan je.
dan result aku mid year hari tu tidak mencapai target aku walaupun ada peningkatan.
jadi aku terpaksa lah mengabaikan kenikmatan2 ini utk 5 bulan ini.
sbb aku pernah dengar pepatah yg mengatakan kejayaan memerlukan pengorbanan.
dan aku berpegang kepada prinsip ini.
lg satu, Allah akan memberikan balasan setimpal dengan usaha yg lakukan.
harapan aku harap korg faham situasi aku sekarang ni.

3 comments:

  1. sob bajet :)) kat skola smer jer

    ReplyDelete
  2. yg ni waktu aku cuti la. haha

    ReplyDelete
  3. haha...ayat baik pnye! insyaAllah..ko dpat street A!! TPI,, AQ akan lwan ngan ko wlaupon aq da klah dlam PMR..hehe:)

    ReplyDelete